• Üye Girişi
  • Genç Pesiad
Pesiad
Hain Darbe Kalkışmasını Lanetlemek İçin Buluştuk

Hain Darbe Kalkışmasını Lanetlemek İçin Buluştuk

    • Hain Darbe Kalkışmasını Lanetlemek İçin Buluştuk-0
    • Hain Darbe Kalkışmasını Lanetlemek İçin Buluştuk-1
    • Hain Darbe Kalkışmasını Lanetlemek İçin Buluştuk-2

    Hain Darbe Kalkışmasını Lanetlemek İçin Buluştuk

    PESİAD ve Genç PESİAD üyeleri olarak devletimizin omurgasını oluşturan demokratik yapısı,anayasal düzeni ve millet iradesini hedef alan hain darbe kalkışmasını lanetlemek ve şerefli halkımızın yanında bulunmak için Gazi Paşa Caddesinde buluştuk.Darbe kalkışmasının yaşandığı ilk saatlerden bu yana her birimizin demokrasi nöbetinin tutulduğu alanlarda
    ayrı ayrı görevleri olduğundan PESİAD olarak Gazipaşa Caddesinde üyelerimizle birlikte buluşarak kamuoyuna bildirimizi okuduk.

    BASIN BÜLTENİ

    15 Temmuz, ülkemizin demokrasi yolculuğu tarihine aşağılık bir eylem olarak geçmiş; Darbe teşebbüsü, gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde kendini mehdi zanneden bir meczubun liderliğinde öbeklenen terör örgütü tarafından kanlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

    Bu çerçevede devletimizin omurgasını oluşturan demokratik yapısı,anayasal düzeni ve millet iradesi hedef alınarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ana değerleri tehdit edilmiştir.

    İstiklal savaşı geçiren mukaddes meclisimiz bombalanmış, başkomutanımız öldürülmek istenmiş,genel kurmay ve kuvvet komutanlarımız kaçırılmış,devlet kurumlarımız havadan ve karadan yıkıma uğratılmıştır.

    Cumhurbaşkanımızın işareti doğrultusunda bu hain hareketi engellemeye koşan şerefli halkımız bedenini tankların bombaların önüne siper ederek kahraman polislerimizle bu kalkışmanın önüne geçmiştir.

    Bu çerçevede Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak Cumhurbaşkanımızın işareti doğrultusunda ilk günden buyana  şerefli halkımızla birlikte sokaklarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyoruz.

    Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu hain girişimi PESİAD ve Genç PESİAD olarak nefretle lanetliyoruz. Ülkemizin bu süreçten çok daha güçlenerek çıkacağına inancımız tamdır.

    Demokrasi şehitlerimize Cenab-ı Allahtan Rahmet yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.

     

    • Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için çerezler kullanılmaktadır.