• Üye Girişi
  • Genç Pesiad
Pesiad
Yılın Enleri Ödülleri 2014

Yılın Enleri Ödülleri 2014

    • Yılın Enleri Ödülleri 2014-0
    • Yılın Enleri Ödülleri 2014-1
    • Yılın Enleri Ödülleri 2014-2
    • Yılın Enleri Ödülleri 2014-3
    • Yılın Enleri Ödülleri 2014-4

    DKY İnşaat-İbrahim Dumankaya Holding sponsorluğunda bu yıl beşincisi düzenlenen Pendik’te Yılın Enleri Töreni, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, kurum müdürleri, çok sayıda PESİAD üyesi, sanayici ve iş adamlarının yanı sıra seçkin konukların katılımıyla gerçekleşti.

    Açılış konuşmaları ardından gerçekleştirilen ödül töreninde,

    En çok istihdam sağlayanlar kategorisinde;
    Türk Hava Yolları adına HABOM Genel Müdürü Ahmet Karaman ve PEGASUS adına Yer İşletmeleri Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurlu Teğin ödüllerini bölge milletvekili Erol Kaya’dan aldı.

    En çok ihracat yapanlar kategorisinde;
    Eksper Gıda Paz.San.adına Muhasebe Müdürü Halil İbrahim Bayraktaroğulları,
    Dünya Yatçılık A.Ş. adına ,yönetim kurulu başkanı Sedat Ergün
    Parsan Mak.Parçaları San.A.Ş.adına Genel Müdür Yardımcısı Lokman Yamantürk, ödüllerini Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta’dan aldılar.

    En çok kurumlar vergisi verenler kategorisinde;
    Evas Ev Aletleri A.Ş adına Genel Müdür İbrahim Barbaros Zengin, Pendik Kaymakamı Osman Tunç’dan aldı.

    Proje Ödülünü ise Pendik Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman ödüllerini Pendik Kaymakamı Osman Tunç’dan aldı.

    En çok gelir vergisi verenler kategorisinde;
    Mehmet Ekinci, Hasan Topaloğlu adına Ali Çelebi ödüllerini Pendik Vergi Dairesi Müdürü Funda Erdoğan’ın elinden aldılar.

    Pendik’ten doğan markalar kategorisinde Kar Beton adına yönetim kurulu başkanı Osman Üçüncü ödülünü, Pendik belediye başkan yardımcısı Cevat Yaman’dan aldı.

    Medya ödülünü ise Anadolu Ajansı adına Pazarlama Koordinatörü Yılmaz Yaman ödülünü, Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD)başkanı Ahmet Cin’in elinden aldılar.

    Genç Girişimci ödülü kategorisinde Kadir Karşil,markası MR. Çiğköfte adına ödülünü Genç PESİAD başkanı Kadir Bayram’dan aldı.

    PESİAD faaliyetlerine en çok katılan ödüller kategorisinde ise İbrahim Hocaoğlu,Nazmi Özer,Fecri Demiröz ödüllerini PESİAD Başkanı Ahmet Cin’den aldı.

    • Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için çerezler kullanılmaktadır.