• Üye Girişi
  • Genç Pesiad
Pesiad
Yurtdışı Ticari Gezi ve Fuar Organizasyonumuz

Yurtdışı Ticari Gezi ve Fuar Organizasyonumuz

    Yurtdışı Ticari Gezi ve Fuar Organizasyonumuz

    Yurtdışı Ticari Gezi ve Fuar Organizasyonumuz

    Yurtdışı Ticari Gezi ve Fuar Programı

    Yeni yıl faaliyetlerimizden biri olan yurtdışı gezimizi Katar’a düzenliyoruz. Ticari gezi ve fuar organizasyonu kapsamında 16 – 19 Ocak tarihlerinde ki 3 günlük gezi programında PESİAD ve Genç PESİAD Yönetimleri önemli temaslarda ve ikili ticari görüşmelerde bulunacak.

    17-19 Ocak 2018 tarihlerinde katılacağımız, DOHA’da ikinci kez kapılarını değerli ziyaretçilerine açan Turkey Expo 2018 By Qatar fuarında Katarlı iş adamları ve karar verici otoriterlerle bir araya gelme fırsatı bulacağız.

    Fuardaki ana sektörler: Gayrimenkul, Makine ve Makine Ekipmanları, Mobilya ve Dekorasyon, Yapı Malzemeleri, İnşaat, Gıda, Bilgi Teknolojileri, Sağlık Turizmi

    SEYAHAT PROGRAMI

    1.Gün // 16 Ocak 2018

    Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 10.30’da buluşma, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin Ardından Katar Havayollarının tarifeli seferi ile saat 13.05’de başkent Doha’ya uçuş. Yerel saat 17.15’de varış sonrası özel aracımız ile otelimize transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

    2.Gün // 17 Ocak 2018

    Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası fuar alanına geçiş. Tüm günümüzü fuar alanında geçirip akşam saatlerinde otelimize dönüş. Akşam yemeği ve sonrasında alış veriş için otelden çıkıyor şehrin en büyük alış veriş merkezlerinden olan Villaggio veya Lagoona avm’ye gidiyoruz. Tur sonrası otelimize dönüş ve geceleme otelimizde.

    3.Gün // 18 Ocak 2018

    Sabah kahvaltısı sonrası fuar alanına geçiş. Tüm günümüzü fuar alanında geçirip akşam saatlerinde otelimize dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

    4.Gün // 19 Ocak 2018

    Sabah kahvaltısı sonrası şehir turuna çıkıyoruz. Turumuza sahil bölgesinden başlayacağız. Görülecek yerler arasında muhteşem sahil yolu (Corniche) , Kral Emir Sarayı , eski liman , İslam sanatları müzesi , ve Doha`nın en büyük yöresel marketi olan (Soug Wagif) bulunmaktadır. Aynı zamanda muhteşem mücevherler ve altınları bulabileceğiniz (Gold Soug) da bu yapının içerisindedir. Bir sonraki durağımız Katara kültürel köyüdür. Burada göreceğimiz tarihi ve sanatsal yapılar sizi İslam coğrafyasının büyüsüyle baş başa bırakacaktır. En son durağımız ise İnci Adası. Bu el yapımı adada bulunan birçok marka sayesinde alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Tur bitiminde havalimanı transfer ve Katar Havayollarının saat 18.00 uçağı ile İstanbul’a dönüş. Yerel saat ile 22.45 de ülkemize dönüş ve turumuzun sonu.

    • Yurtdışı Ticari Gezi ve Fuar Organizasyonumuz-0
      • Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için çerezler kullanılmaktadır.