• Üye Girişi
  • Genç Pesiad
Pesiad
Onur Kurulu Kahvaltısı (Ev Sahibi Hasan Topaloğlu)

Onur Kurulu Kahvaltısı (Ev Sahibi Hasan Topaloğlu)

    • Onur Kurulu Kahvaltısı (Ev Sahibi Hasan Topaloğlu)-0

    Onur Kurulu Kahvaltısı (Ev Sahibi Hasan Topaloğlu)

    Ev sahipliğini Evra Group’un sahibi Hasan Topaloğlu’nun yaptığı gelenekselleşen Onur Kurulu Toplantısı, İstanbul Bölge Milletvekilleri Erol Kaya, onur kurulu istişare ve denetim kurullarıyla birlikte PESİAD ve Genç PESİAD üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

    Mayıs ayı içerisinde Fildişi-Gana ve Gine’ye 5 günlük ticari gezi düzenleyeceklerini söyleyen PESİAD Başkanı Ahmet Cin,devlet yetkilileri ve ticari temsilcileriyle görüşmeler yapacaklarını aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde bir projeyi de bölgede hayata geçirmek istediklerini söyledi.

    Ülke ve dünya gündemi hakkında görüşlerini belirten  bölge milletvekili Erol Kaya,Binbaşı Ahmet Karaman kardeşimizi ebediyete uğurladık.Vatan,bayrak uğruna birliğimiz için fedakarlıkta bulunan bu insanlara bu ülkenin şüphesiz büyük bir borcu var.Dedi.

    Terör faaliyetlerinin başladığı 1984 yılından bu yana ilk defa askeri polisi siyasetçisi ve halkıyla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde bir mücadele verdiğini belirten Kaya,şehirler temizlenmeye devam ediyor.Bölge halkı terörün asla yanında olmak istemiyor.Dedi.

    Bir Japon heyetin son yıllarda Türkiye’de yaşanan olaylarla ilgili görüşlerini paylaşan Kaya,topraklarınızda terör var, üç milyon mülteciniz var,turizmde sıkıntı yaşıyorsunuz ama üzerine yüzde dört büyüyebiliyorsunuz bunu nasıl başarıyorsunuz gerçekten anlayabilmiş değiliz,dediklerini belirtti.

    Anayasa kitapçığının masaya fırlatıldığının ertesi günü ülkenin adeta kaosa teslim olduğunu belirten Kaya,bu kadar olumsuzluğa rağmen güven ve istikrarın bugün sürebildiğini vurguladı.

    Turizmde yaşanan olumsuzluklara karşı yatırımcıların tamamına yakınının borçlarını ve kiralarını ertelediklerini, Kanal İstanbul projesinde başlatılan hukuki süreçler ile projenin eylem safhasına geçmek üzere olduğunu belirten Kaya, İstanbul-Ankara arasını bir buçuk saate indirgeyecek demiryolu yatırımının ÇED raporlarını tamamlamış olduklarını belirti. Engelli olanlara maaş bağlanması ile ilgili bir çalışma yaptıklarını söyleyen Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan yardım alanları istihdam edenlerin primlerini devletin ödeyeceğini söyledi.

    • Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için çerezler kullanılmaktadır.